Containere Tehnice

Containerele tehnice reprezinta o solutie inovatoare si eficienta!

Containere tehnice de la Demcar, pot avea intrebuintari multiple!

Fiecare client beneficiaza de consultanta gratuita si de toate informatiile de care are nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitionarea unui container tehnic. Astfel, toate proiectele sunt abordate cu profesionalism, un numar foarte mare de clienti fiind satisfacuti de serviciile oferite de firma noastra.

Totul se realizeaza cu tehnologie de ultima ora si materiale deosebit de rezistente, la care se adauga si izolarea acestor containere tehnice pentru o protectie sporita. Garantia poate fi extinsa, iar montajul poate fi asigurat de catre noi cu specialisti pentru fiecare container in parte. Prin urmare, misiunea Demcar este atingerea perfectiunii si satisfacerea clientilor prin solutii personalizate si preturi avantajoase.

Image

Containere tehnice preturi mici, rezistenta indelungata!

Fisa tehnica RO Fisa tehnica EN
De ce sa construiesti o cladire pentru depozitarea unor marfuri, instalatii sau echipamente, cand poti folosi containere tehnice de la Demcar 2000? Acestea ofera aceleasi conditii de depozitare si protejeaza marfa de conditiile de mediu si orice alt factor ce poate dauna. In plus, sunt foarte usor de montat si demontat, iar in cazul in care aveti nevoie de mutarea lor, transportul este foarte simplu si rapid. Nici partea financiara nu trebuie neglijata, intrucat preturile acestora sunt mult mai mici in comparatie cu cele generate de o constructie reala.

Aceste constructi modulare sunt cat se poate de flexibile si pot fi adaptate unei game variate de marimi si caractersitici, toate acestea la preturi rezonabile. In functie de necesitati, aceste containere tehnice pot fi dotate cu instalatie de incalzire sau iluminare, pot fi racordate la reteaua de apa si pot fi prevazute cu usi si ferestre din materiale foarte rezistente, care sa le protejeze in orice conditii. Indiferent de complexitatea proiectului dumenavoastra, echipa Demcar 2000 va reusi sa gaseasca solutia potrivita pentru dumneavoastra.
container tehnice 1
container tehnice 2
container tehnice 3
container tehnice 4
container tehnice 5
container tehnice 6
container tehnice 7
container tehnice 8