Containere Comerciale

Container Personalizat – solutia pentru o afacere profitabila!

Containere Comerciale – solutii personalizate si servicii premium

Intentionati sa investiti intr-o mica afacere? In cazul in care doriti sa comercializati anumite produse, Demcar 2000 Srl va ofera containere comerciale calitative, adaptate cerintelor dumneavoastra. Acestea sunt realizate din materiale de exceptie si se potrivesc de minune pentru activitatile din sectorul comercial. Sunt usor de asamblat, transportat si personalizat la un pret avantajos.

In containere pot fi instalate sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, ceea ce le face solutia ideala indiferent de sezon. Pot fi realizate in diverse modele, cu usi si ferestre termopan de diverse dimensiuni. Astfel, aceste containere comerciale va permit sa va desfasurati activitatea in conditii optime, fara sa aveti costuri de investitie foarte mari.

Image

Containere comerciale preturi mici, rezistenta indelungata!

Fisa tehnica RO Fisa tehnica EN
Sectorul comercial va fi intotdeauna unul de succes, dat fiind ca necesitatile oamenilor sunt numeroase. Pentru cei ce aleg sa-si deschida un magazin mai micut, Demcar 2000 vine cu o solutie foarte inteligenta: containere comerciale. Acestea pot fi utilizate pentru tarabe de ziare, magazine de suveniruri, magazin de inghetata si multe alte tipuri de activitati similare. Sunt foarte aspectuoase, rezistente si pot fi persinalizate in functie de necesitatile dumneavoastra.

In plus, ele pot fi montate si demontate cu usurinta, fiind ideale pentru magazinele destinate unor activitati comerciale temporare. Se pot muta dintr-o locatie in alta fara probleme, astfel ca pot fi refolosite ori de cate ori aveti nevoie de acestea. Containerele de tip comercial pot fi dotate cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra, pot fi racordate la reteaua de apa, canalizare si electricitate, astfel ca nivelul de confort este unul asemanator cu cel dintr-o cladire obisnuita.
container comercial 1
container comercial 2
container comercial 3
container comercial 4
container comercial 5
container comercial 6
container comercial 7
container comercial 8
container comercial 9