Containere Flat Pack

Container flat pack – dotari si accesorii de ultima ora!

Containere flat pack – usor de transportat

Sistemul FLAT PACK ofera clientului posibilitatea transportarii intr-un singur camion a cat mai multe module, atat complet echipate, cat si cadrele metalice simple, totul fiind la cererea clientului.

De ce FLAT PACK?

• Reducerea costurilor de tranport
• Calitatea produsului ramane aceeasi
• Varianta cea mai economa pentru marile distante
• Economisirea prin montaj propriu
• Montaj rapid realizat cu unelte standard

Image

Container flat pack preturi mici, rezistenta indelungata!

Fisa tehnica RO Fisa tehnica EN
Cautati containere flat pack de inalta calitate , Demcar va intampina cu cele mai bune oferte. Beneficiati de materiale cu o rezistenta excelenta, personal competent si instruit pentru un montaj exelent, dar mai ales de preturi foarte avantajoase. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau o firma Demcar va poate oferi solutia de care aveti nevoie!

Dotarile acestor containere variaza de la client la client, insa este important de stiut ca aceasta companie va pune la dispozitie o gama variata de accesorii si extensii. Pentru a intelege cum va arata viitorul container, beneficiati de simulari 2D si 3D, care sa va ofere o imagine clara a ceea ce doriti sa achizitionati. Mai mult, specialistii de aici va ofera consultanta si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizia corecta. Tot ei va asigura si transportul si montajul, fiecare operatiune fiind dusa la capat cu succes.
container flat pack 3
container flat pack 2
container flat pack 5
container flat pack 6
container flat pack 1