Containere Cabina de Paza

Container cabina de paza – dotari si accesorii de ultima ora!

Container cabina de paza – solutii destinate personalului de paza

SUPRAFATA:
• 1 x 4.5 m2
• L x W x H 2000 mm x 2438 mm x 2800 mm
DOTARI:
• 1 Usa Pvc exterior cu geam 900 x 2000
• 2 Geam Pvc oscilobatant 1000 / 1100
• 1 intrerupator
• 1 priza 220v 16 A la exterior
• 2 prize simple la interior 220v
• 1 lampa cu drosser 2x18W

Image

Container cabina de paza – preturi mici, rezistenta indelungata!

Fisa tehnica RO Fisa tehnica EN
Tot mai multe companii care asigura paza si securitatea spatiilor publice sau private solicita containere cabina de paza pentru angajatii lor. Acestea reprezinta spatiul ideal pentru orice agent de paza care trebuie sa stea de veghe in timpul noptii. Pe piata exista o gama variata de produse din seria container cabina de paza, posibilitatile de personalizare fiind deosebit de numeroase. Astfel, orice client va reusi sa gaseasca un produs potrivit atat din punct de vedere al facilitatilor, cat si financiar.

Indiferent ca discutam despre sedii de firma, spatii rezidentiale, proprietati private sau publice, un container cabina de paza este cea mai simpla solutie de a oferi siguranta si confort paznicului, indiferent ca isi desfasoara activitatea ziua sau noaptea. Constructiile sunt realizate din materiale de inalta calitate, ceea ce le confera rezistenta in conditii de mediu extreme. Sunt foarte usor de montat, intretinut si demontat si pot fi transportate dintr-un loc in altul in cel mai scurt timp.

Un alt avantaj este faptul ca acestea pot fi racordate la reteaua de electricitate, apa si canalizare, in functie de cerintele clientului. De asemenea, sunt prevazute cu usi rezistente si ferestre termopan, ceea ce asigura un grad ridicat de termoizolare. Nici aspectul placut al exteriorului nu este o caracteristica de neglijat, astfel ca aceste containere se dovedesc solutia ideala in diverse circumstante.
containere cabina paza 1
containere cabina paza 2
containere cabina paza 3
containere cabina paza 4