Constructii Containerizate

Construcii din containere modulare – Constructii containerizate moderne!

Cladiri containerizate - montaj rapid, durabilitate si confort

Spre deosebire de o constructie obisnuita, aceste constructii sunt mult mai potrivite atunci cand vine vorba despre amenajari temporare. Practic, investitia dumneavoastra nu se pierde, dat fiind ca acestea pot fi montate, demontate si transportate in locatii diferite, in functie de activitatile si necesitatile dumenavoastra. Prin comparatie, o cladire obisnuita nu poate fi mutata dintr-un loc in altul, iar costurile generate de constructia acesteia sunt mult mai mari fata de cele ale unei constructii containerizate.

La baza acestor constructii se afla containere modulare realizate din structuri metalice profilate la rece. In functie de optiunea dumneavoastra, peretii acestor containere pot fi izolati cu spuma poliuretanica de inalta calitate. Astfel, veti putea fi siguri ca persoanele cazate in aceste constructii containerizate vor beneficia de conditii foarte bune.

Image

Constructii containerizate solutia perfecta , pentru santiere, sedii de birouri si alte spatii temporare!

Fisa tehnica RO Fisa tehnica EN
Pe langa materialele si containerele oferite de firma noastra, puteti beneficia servicii calitative de montaj, acesta este foarte important atunci cand vine vorba de siguranta si confort, motiv pentru care cel mai bine este sa alegeti o echipa de specialisti. De asemena, mai puteti opta si pentru o garantie extinsa, iar in cazul in care au loc incidente neprevazute, specialistii de aici vor solutiona problema in cel mai scurt timp posibil.

Demcar 2000 srl este o companie extrem de apreciata pe piata de profil din Romania, acestia fiind recomandati ca si parteneri de afaceri atunci cand vine vorba despre constructii containerizate. La fel ca si in cazul celorlalte produse, se folosesc materiale si tehnologii moderne, ce asigura o rezistenta sporita, dar si un nivel crescut de confort. Constructiile pot fi realizate pe mai multe etaje, in functie de spatiul disponibil si preferintele beneficiarului.

Acestea sunt prevazute cu holuri speciale si cai de acces interioare sau exterioare (scari de interior sau exterior), iar configuratia poate fi stabilita intr-o multime de variante. Se pot construi incaperi pentru dormit, alaturi de bai dotate cu dus, wc, lavoar si oglinda, dar si alte tipuri de incaperi, destinate unor activitati foarte diverse.
constructii containerizate 1
constructii containerizate 2
constructii containerizate 3
constructii containerizate 4
constructii containerizate 5
constructii containerizate 6
constructii containerizate 7