Containere birou moderne si spatioase de pe Container.ro

In cazul in care firma dumneavoastra are nevoie de un sediu temporar sau de extinderea celui deja existent, Demcar 2000 va intampina cu o gama variata de containere birou extrem de avantajoase. Aceste constructii modulare permit amenajarea unui spatiu de birou complet, inclusiv a unui grup sanitar, care sa asigure cele mai bune conditii de lucru pentru angajati. Aceste containere pot fi utilizate pentru realizarea unor constructi mici sau pentru amenajari mai complexe, cu spatii de lucru multiple.

Aceste containere birou sunt moderne si complet dotate, astfel ca pot fi realizate inca de la inceput cu instalatie electrica, sisteme de ventilatie, lampi de iluminat, calorifere electrice, geamuri si usi termopan, usi de acces metalice etc. Toate materialele folosite au scopul de a da nastere unor spatii sigure si confortabile , care sa asigure cele mai bune conditii de lucru.

Compartimentarea acestora se va face in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client, echipa Demcar fiind cea care va ofera un set complet de servicii, incepand cu proiectare si executie, pana la montaj si transport. Asadar, nu va ramane decat sa aflati mai multe detalii despre avantajele acestor containere birou si sa va hotarati ce model doriti.

 

fisa tehnica containere modulare

 

containere birou
container birou 1
container birou mixt
containere birou noi

 

Containere birou personalizate

Demcar nu va ofera o serie de containere birou standard, ci posibilitatea de a le personaliza pe placul dumneavoastra. Astfel, conditiile de lucru si nivelul de confort variaza in functie de bugetul disponibil si cerintele beneficiarului, echipa Demcar fiind capabila sa execute de la cele mai simple, pana la cele mai ample proiecte. Aceste containere pot suporta o greutate de pana la cel mult 3 etaje, aceasta solutie fiind ideala atunci cand nu aveti foarte mult spatiu de amplasare. Accesul la etajul 2 si 3 se va face cu ajutorul scarilor, ce pot fi amplasate fie in interior, fie in exterior.

Se folosesc numai produse si materiale de calitate, pentru ca aceste birouri sa reziste in orice conditii de clima. Sunt izolate termic si fonic, dar in acelasi timp asigura si o protectie excelenta impotriva apei. Priceperea echipei de montaj contribuie de asemenea la obtinerea unor containere birou excelente, fiecare proiect fiind realizat cu daruire si atentie sporita. Pot fi amplasate direct in curtea companiei dumneavoastra sau pot fi transportate pe santiere. In functie de preferinte, se poate opta pentru realizarea unei fundatii, insa acestea pot fi montate direct pe sol, fara probleme.

 

Demcar 2000 asigura montaj si transport pentru containere birou!

Aveti nevoie de containere birou pentru firma dumenavoastra si doriti sa colaborati cu un partener de incredere? Demcar 2000 va asteapta cu cele mai avantajoase oferte de pe piata, astfel ca puteti comanda containere birou la preturi excelente si de cea mai buna calitate. In plus, dumneavoastra nu trebuie sa va ocupati decat de furnizarea preferintelor si achitarea comenzii, de restul fiind responsabila echipa Demcar.

Contact

S.C. Demcar 2000 S.R.L.


Reg. Com: J17/607/2000

CUI: RO13407899

Societate inregistrata in registrul de comert intracomunitar


Adresa: Galati, prelungire Str.Brailei DN2B, Zona Tirighina

Tel/Fax: (+40) 0236.478.894

E-mail: vanzari@container.ro


Persoana de contact: Delu Tonita

Mobil: (+40) 0754.217.066

Copyright 2016 DEMCAR 2000 S.R.L.
Web Design : Light Pixel