Container sanitar mixt – o solutie ieftina si performanta

Un container sanitar mixt reprezinta solutia ideala in cazul unor evenimente sociale, lucrari de santier indelungate, tabere sau chiar zone de calamitate. Acestea au marele avantaj ca pot fi utlizate chiar in zonele in care nu exista posibilitatea de racordare la reteaua de canalizare. Ce este un container sanitar mixt? Ei bine, acestea pot fi dotate fie cu WC si cabine de dus, fie cu WC si chiuvete, in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client. Desigur, in cazul in care exista o retea de apa, electricitate si canalizare, acestea sunt extrem de perfomante si pot fi racordate cu usurinta.

Acestea creaza conditii optime si deosebit de igienice pentru cei care nu au acces la alte surse sanitare, atunci cand este vorba despre proiecte ce se desfasoara pentru o perioada mai lunga, dar si pentru evenimente in aer liber. In plus, orice container sanitar mixt poate fi montat si demontat cu usurinta pentru a fi mutat intr-o alta zona. Dotarile sunt de inalta calitate, ceea ce permite companiilor sa asigure angajatilor sai conditii excelente. Aceste containere pot fi montate direct pe sol , dar si pe o fundatie deja existenta, in functie de locatie si posibilitati.

 

fisa tehnica containere modulare

 

containere sanitare
container sanitar
container sanitar mixt
containere sanitar noi

 

Container sanitar wc - dusuri – amplasare rapida si facila

Orice container sanitar wc poate fi amplasat pe santierele de constructii, langa sediile de firme, ansambluri rezidentiale sau chiar zonelele. Deoarece sunt ecologice si respecta toate normele de mediu, acestea sunt amplasate deseori in paduri sau parcuri de agrement. In functie de dotari si accesorii, aceste constructii reusesc sa indelineasca chiar si cele mai exigente cerinte de igiena si confort. Un alt avantaj al acestor containere sanitare il reprezinta compartimentarea. Astfel, compartimentele pot fi realizate in functie de spcificatiile clientului.

Personalizarea acestora se face in functie de numarul persoanelor care vor beneficia de containerul sanitar, dar si diferentierea dintre barbati si femei. Prin urmare, acestea pot fi dotate fie cu WC clasic, fie cu pisoar, sau ambele variante. Pentru a face alegerea cea mai buna, exista reprezentanti ai companiilor ce va ofera consultanta si recomandari de specialitate.
La cererea clientilor, se pot construi si amenaja atat holuri, cat si Sali si alte compartimente speciale, precum si 1, 2 sau 3 etaje, prevazute cu scari de acces. De obicei , aceste containere sunt realizate din structuri metalice de foarte buna calitate, acoperite cu pelicule rezistente la coroziune si alte intemperii. Pe langa dus, wc, sau lavoar, pot exista si oglinzi, boilere si alte accesorii necesare.

 

Container sanitar mixt – o constructie performanta la preturi accesibile

Asadar, atunci cand aveti nevoie de spatii sanitare dotate corespunzator pentru angajatii dumneavoastra, un container sanitar mixt reprezinta cea mai accesibila si completa solutie. Acesta poate fi montat si demontat cu usurinta, astfel ca poate fi deplasat in orice spatiu doriti. Sunt usor de intretinut, pot fi racordate la canalizare, apa si electricitate si sunt foarte rezistente.

Contact

S.C. Demcar 2000 S.R.L.


Reg. Com: J17/607/2000

CUI: RO13407899

Societate inregistrata in registrul de comert intracomunitar


Adresa: Galati, prelungire Str.Brailei DN2B, Zona Tirighina

Tel/Fax: (+40) 0236.478.894

E-mail: vanzari@container.ro


Persoana de contact: Delu Tonita

Mobil: (+40) 0754.217.066

Copyright 2016 DEMCAR 2000 S.R.L.
Web Design : Light Pixel