Containere modulare – posibilitati multiple de utilizare, preturi reduse!

Containerele modulare sunt disponibile pe piata de profil in diverse variante si modele, acestea avand o multime de posibilitati de folosire. Sunt destinate celor care au nevoie de un spatii pentru locuit temporar, vestiare, spatii pentru depozitare, grupuri sanitare dotate cu dus si WC, dar si multe alte tipuri de amenajari. De altfel, produsele pe care vi le ofera Container.ro pot fi considerate mici cladiri in adevaratul sens al cuvantului. Acestea pot fi dispuse in unul, doua sau chiar 3 etaje, iar accesul in ele se poate face cu ajutorul scarilor de interior sau exterior.

Achizitionand produse de pe Container.ro puteti fi siguri ca alegeti calitatea, rezistenta si fiabilitatea, aceasta companie fiind un adevarat lider pe piata de profil din tara. Aceste containere modulare pot fi accesorizate si personalizate in functie de necesitatile si preferintele fiecarui client, intr-un timp cat mai scurt si la preturi foarte competitive.

Se folosesc materiale de calitate superioara pentru un confort sporit si o rezistenta mare, aceste containere fiind potrivite atat pentru santiere, cat si pentru sedii de fima sau case. Prin urmare, ofertele Demcar se adreseaza atat persoanelor fizice , cat si firmelor de constructii sau de amenajari. In plus, containerele modulare sunt utile si in zonele turistice, unde pot fi utilizate in diverse scopuri pentru turisti.

 

fisa tehnica containere modulare

 

containere modulare 1
containere modulare 2
containere modulare 3
containere modulare

 

Containere modulare – avantaje

Avantajul acestor containere modulare consta in faptul ca pot fi utilizate pentru a da nastere unor mici cladiri, ce pot fi intrebuintate in diverse scopuri. Sunt mobile, astfel ca pot fi mutate dintr-o locatie in alta, se monteaza cu usurinta si pot fi demontate la fel de rapid. Containerele modulare sunt realizate din structuri metalice profilate la rece, grosimea acestor materiale fiind cuprinsa intre 3-12 mm. Pentru o rezistenta mai mare si o durabilitate sporita, containerele pot fi izolate termic si fonic, dar si impotriva apei.

In functie de necesitatile dumneavoastra, aceste containere modulare pot fi realizate la dimensiuni atipice, acestea fiind personalizate pentru a servi scopului dorit de beneficiar. Totul este gandit pentru a oferi confort, siguranta si conditii excelente de locuit, dar nu numai. Astfel, pot fi dotate cu dusuri, wc-uri, oglinzi, lavoare, boilere si multe altele.

Indiferent de locatia dumneavoastra, echipa Demcar se deplaseaza cu usurinta acolo unde este nevoie. De exemplu, intr-un camion pot fi transportate pana la zece containere, astfel ca totul se realizeaza rapid si eficient. Montajul este unul profesional, care sa asigure imbinarea perfecta a tuturor componentelor.

 

Containere modulare realizate la standarde europene!

Container.ro va intampina cu cele mai atragatoare oferte de containere modulare, aceste structuri metalice fiind realizate cu materiale si tehnologii de ultima generatie. De aceea, va puteti baza pe aceste containere in orice situatie, indiferent de bugetul de care dispuneti. Posibilitatile de personalizare sunt numeroase, preturile sunt cat se poate de corecte iar specialistii de aici va stau oricand la dispozitie cu informatii si consultanta.

 

Containerele modulare pot avea diverse intrebuintari precum:


» Case de vacanta raquo; Gradinita scoala » Hotel, Bungalow » Punct Medical » Statie Electrica » Camera frigorifica » Laborator » Cafenea restaurant » Casierie

 

Containere modulare – pot fi cladiri containerizate cu 1, 2 sau 3 etaje, scari de acces la exterior, precum si scari interioare.


» La solicitarea clientului, se pot construi si amenaja holuri, incaperi compartimentate, sali speciale etc.

» Containerele modulare sunt alcatuite, in general, dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm.

» Izolatie termica si fonica

» Ofera posibilitate de dotari optionale

» Compartimentarea si pozitionarea elementelor sanitare se executa optional în baza unei comenzi ferme emise de catre cumparator


Contact

S.C. Demcar 2000 S.R.L.


Reg. Com: J17/607/2000

CUI: RO13407899

Societate inregistrata in registrul de comert intracomunitar


Adresa: Galati, prelungire Str.Brailei DN2B, Zona Tirighina

Tel/Fax: (+40) 0236.478.894

E-mail: vanzari@container.ro


Persoana de contact: Delu Tonita

Mobil: (+40) 0754.217.066

Copyright 2016 DEMCAR 2000 S.R.L.
Web Design : Light Pixel